על קצה המזלג:
מסעדת שף יוקרתית בסגנון פיוז'ן. המנות הייחודיות הן המיטב ממטבחו של השף עימאד שורבג'י, המוכר בזכות החיבור ההרמוני שהוא יוצר בין האוכל המזרחי האותנטי לטעמים חדשניים.
קצת על השף: שף עימאד שורבג'י עטור מדליות וזכיות, ביניהן הזכייה בגביע העולם בתחרות בישול בלוקסמבורג, 2010. את נסיונו הרב רכש בארץ ובחו"ל.
"אני אוהב להדגיש את הטעמים החזקים של המטבח הערבי – הרבה תבלינים וטעם פיקנטי. האוכל שאנחנו מגישים הוא נצרתי, גלילי, עם נגיעות מכל מני מקומות".
המסעדה שוכנת בתוך מלון לגאסי ומעוצבת באווירה מודרנית עם רמיזות מזרח תיכוניות.
גולת הכותרת של המקום היא חצר המסעדה, המותאמת לאירוח בכל עונות השנה.
התפריט המגוון והעשיר מתאים גם לילדים, ולפיכך, לכל המשפחה. גם קבוצות מוזמנות בברכה (המקום מארח עד 80 סועדים).
בתפריט:
שוק טלה ממולא, סטייק אנטריקוט, כבד עוף ברוטב רימונים, ארטישוק ממולא עם רוטב פטריות ופרמז'אן, קובה ממולא בשר, סמבוסק, עראיס-בשר טלה בפיתה, פוקאצ'ה סלמון עם אבוקדו (סלטים: טבולה, פטוש נצרתי ועוד), פסטות, ועוד.
כדאי לדעת:
קיימת נגישות לנכים.