על קצה המזלג:
במעשנת נצרת מכינים ומוכרים נקניקיות בוטיק וקבבים ייחודיים, פרי עמלו של נביל. ניתן להתקשר, להתייעץ, ולהזמין על פי טעמכם.
לאחר 25 שנות עיסוק בתחום המסעדנות, מתוכן שנים רבות בניהול, החליט נביל "להיכנס לעובי הקורה", כדבריו, והפך לשף. בשנים האחרונות החליט להתמקצע בהכנת נקניקיות בעבודת יד בביתו.
כמה זמן לוקח להכין נקניקייה? "קשה להגיד, כי זה תהליך ארוך, שמתחיל בקניית הבשר. אני הולך לקנות את הבשר בעצמי ומשתמש בנתחים הטובים ביותר, אחר כך אני מנקה אותם, טוחן, מוסיף טעמים, זה לוקח זמן".
נביל מספר כי בבית ילדותו בנצרת מעולם לא קנו בשר טחון, כך למד לא להתפשר על האיכות, והוא מקפיד לשמור גם על האתיקה וגם על שלמות הטעם בכל אחד ממוצריו.
בתפריט:
נקניקיות עגל וטלה, מעורב עם חריף, גבינת צ'דר ויין, נקניקיות בשר לבן בסגנון בברי גרמני, פסטרמות מיובשות, 2 סוגי המבורגרים משודרגים: האחד מעורב עם גבינת גאודה, מוצרלה וצ'אדר והשני מעורב עם רוקפור, חמוציות ויין פורט.