מבחר מאפים מקמח מלא – El meshhadawi bakery
על קצה המזלג:
"אם הבצק טוב, מה ששמים בפנים יוצא טעים", כך אומר מוניר במאפייה המשפחתית ומצביע על שפע ריחני שקשה לעמוד בפניו: פטאייר, פיתות שטוחות עם קצח ושמן זית טרי, סמבוסק תרד או עולש, ממתקים מסורתיים כמו מעמול תמרים ומעמול אגוזים, עוגיות קרקיש, עוגיות סוריות עם דבש ושומשום ועוד ועוד.
מה עושים:
מוניר, תורפינדה ושלושת ילדיהם עובדים יחד במאפייה המשפחתית ומייצרים הכל במו ידיהם. תורפינדה ספגה את סודות האפייה המשובחת בילדותה בכפר משהד והיא גאה בבצק המיוחד שלהם, המניב תוצאה טעימה וייחודית למקום.
מבקרים מתקבלים בזרועות פתוחות ובהרבה הסברים, ולעיתים, כאשר האווירה מתאימה, מוזמנים האורחים לחגור סינר ולהתחיל לעבוד.
משך סיור:
ככל שתרצו.