על קצה המזלג:
מסעדת בשרים מוכרת ואהובה, המהווה מקור משיכה למבקרים מכל הארץ.
בשנת 2002 פתח ג'מאל חמד, קצב במקצועו, את מסעדת הצומת בנצרת, מקום שהפך במהרה למוסד ידוע לחובבי הבשר והאוכל הטוב.
משפחת חמד מבינה בבשר ומתמחה בהכנתו ובטיפול בו. הבשרים כולם עוברים יישון במקררים מיוחדים אשר בקצבייה הפרטית, המיועדת למסעדה בלבד, ושוכנת בצמוד לה.
מחמוד, בנו של ג'מאל, המנהל כיום את העסק, מספר: "אני אחראי על יישון הבשרים, רואה בעיניים מתי הנתח מוכן, אני עצמי מנקה אותו ומעביר למטבח רק את החלקים הטובים ביותר".
התוצאה מושלמת – בשרים המוכנים על האש, ברמה הכי גבוהה שיש, ולצידם, כמיטב המסורת, מבחר ענק של סלטים טריים ומקוריים, בטעמים ערביים אותנטיים, מעשה ידי המשפחה.
במסעדת הצומת תיהנו משירות מקצועי ואדיב, נקיון מופתי ומנות טריות ומשובחות. מובטח כי תזכו לחוויה קולינרית במיטבה, שתגרום לכם לחזור שוב ושוב לנצרת.
בתפריט:
בבשרים: פילה כבש וסינטה כבש – מנות מיוחדות שקשה למצוא במסעדות אחרות, סטייק אנטריקוט טומהוק, סטייק עין, סינטה עגל, פילה עגל, שיפודים, חלקים פנימיים ועוד. בנוסף – צ'יפס, חומוס המוכן במקום ו-15 סוגי סלטים. בקינוחים: קפה ובקלאווה.
כדאי לדעת:
המסעדה נמצאת בצומת מרכזית שבין נצרת לנוף הגליל, ליד קניון ביג פאשן.
המקום מכיל עד 40 סועדים.