על קצה המזלג:
מסעדת בשר ערבית מסורתית, השייכת לבני משפחת אבו חאלד (נסאר). באי המסעדה מוזמנים ליהנות מארוחות טעימות ונדיבות, ומאירוח לבבי.
כשנאסר עבדאללה פתח את המסעדה, לפני 50 שנה, היו ארבעת בניו מגיעים 'לעבודה של אבא', עוזרים לו ולומדים ממנו את סודות המקצוע. כיום, האחים שגדלו, מנהלים את המקום וממשיכים להכין את אותם המאכלים במו ידיהם. לקוחות המכירים את המסעדה חוזרים שוב ושוב ליהנות מן הטעם המוכר.
במסעדה עובדים רק בני המשפחה, והאווירה בהתאם – חמה, משפחתית ואוהבת.
זיאד, אחד האחים, מספר: "את האוכל אנחנו מכינים כאן במקום. כל יום חומוס ביתי טרי, קבבים, בשר שמגיע אלינו טרי מן הקצב שלידנו".
זיאד מגיש את המנות בסגנון המזכיר נשכחות – צלחות סלטים קטנות סדורות לאורכה של ידו האחת, וממנה נפרשות בקלילות על שולחנכם במפגן צבעוני, המזמין מייד טעימה.
במסעדת אלאמל אבו חאלד תוכלו ליהנות מארוחה מזינה במחיר עממי.
המנות הטריות, האירוח והטעמים השורשיים, יבטיחו לכם ביקור נצרתי שלא יישכח.
בתפריט:
שיפודים, שווארמה, דגים (דניס על הגריל או מושט במחבת), מג'דרה, עלי גפן, חצילים ממולאים (בהזמנה), חומוס ושלל סלטים אותנטיים. לקינוח, כמיטב המסורת – בקלאווה, קפה או תה.
כדאי לדעת:
מתאים לקבוצות עד 80 איש.
המסעדה נמצאת ממול למזרקה של נצרת, בכיכר פאולוס השישי.
חנייה בשפע ברח' תאופיק זיאד.
פתוח:
ימים: כל ימות השבוע. שעות: 8:00-20:00 בחורף: 8:00-18:00