Dianaa
על קצה המזלג:
מסעדת דיאנא היא מוקד עלייה לרגל לאוהבי המטבח הערבי. תוכלו ליהנות ממגוון עשיר של מאכלי בשר על-האש, מנות משובחות של מאכלי-ים טריים, וסלטים כיד המלך.
את המסעדה פתח אבו אל דוחול ספאדי, בשנות ה-70, והעלה את קרנה בזכות מאכלי הים שהוסיף לתפריט.
כעת המנהלים הם ילדיו, השומרים על מסורת אביהם, ועל האיכות הגבוהה של המנות והשירות.
האוכל הביתי, היוצא תחת ידיו של שף המסעדה, וואסים ספאדי, מושתת על מתכונים מבית אבא, וכולל גם השפעות סוריות, לבנוניות ותורכיות.
תוכלו ליהנות מן המטבח הפתוח, המאפשר לראות בזמן אמת כיצד מתרחש הקסם, בידי השף והטבחים.
במסעדת דיאנא יודעים לארח, הנכם מוזמנים לחוות שירות מקצועי, חם ולבבי, של צוות המלצרים, העובדים במקום יותר מ-20 שנה.
בתפריט:
מנות ראשונות על בסיס פירות-ים, כגון שרימפס וקלמארי, מאכלים מסורתיים כדוגמת קובנייה ספיחה וכפתה, מגוון רחב של בשרים על האש: שווארמה עגל, קבב קצוץ, צלעות טלה, שיפודי אוכף טלה (מומלץ במיוחד!), צוואר כבש ממולא באורז ועוד ועוד. לקינוח: כנאפה, סחלב ובקלאווה.
כדאי לדעת:
אפשרות לאירוע סגור עד 80 איש.
קייטרינג דיאנא מגיע לכל מקום בארץ עם שלל המנות הייחודיות של המסעדה.