על קצה המזלג:
מסעדת סטייקים ברמה גבוהה במיוחד , שנפתחה בשנת 2021 ,ומנוהלת בידי גוזיף מנסור ושותפו, גריס מילאד.
בלב המסעדה, בתוך ויטרינה מרווחת, מוצגים נתחי בשר משובחים ,המתיישנים במקום בתנאים איכותיים.
גוזיף מספר על תהליך היישון: "הבשר מונח לתצוגה במקרר , בטמפרטורה הקרובה ל-0 מעלות צלזיוס. ככל שהבשר מתיישן, כך הוא נהיה רך יותר,
ומקבל את כל הטעמים שלו. לכך נדרשים 90 יום".
במסעדת ג'י ג'י סטייק האוס מקפידים גם על איכות הצלייה, הנעשית על גריל פחמים . הבשר המובחר מגיע מן הקצביה המוקפדת של גריס.
מקום מומלץ לשוחרי-בשר השואפים לשלמות. מתאים לארוחות חגיגיות, לכל אירוע שנרצה להפוך למיוחד, לארוחה רומנטית ובמיוחד לרעבים.
במסעדה בר באווירה קלילה, ובו מבחר עשיר של יינות משובחים ונשנושים – האורחים מוזמנים ליהנות מן הבר גם ללא ארוחה .
בתפריט:
במנות הפתיחה: נתח קצבים, רצועות שייטל, כבד אווז, טטאקי סינטה(רצועות סינטה בנוסח יפני).
בעיקריות: סטייק טומהוק, סטייק טיבון,רצועות פילה, סינטה, אנטריקוט, נתח צלעות טלה, נתח פיקאניה, וואגיו,אסאדו בבישול ארוך, המבורגרים.
מנות משובחות נוספות, ללא בשר, כמו ראש כרובית עם טחינה בטעם פיקנטי, מבטיחות הנאה צרופה גם לטבעונים.
כדאי לדעת:
המסעדה והבר פתוחים עד אחרון האורחים.
אחת לשבועיים נערכת מסיבה במסעדה והקהל מוזמן להשתתף.
פרטים באינסטגרם ובפייסבוק.