על קצה המזלג:
את המבשלה הקימו החברים אמיר עילוטי ובאסל מסאד, שמייצרים בירה בוטיק נצרתית בעלת טעם ומרקם ייחודי משלה, ועל כך גאוותם.
מה עושים:
הסיור כולל צפייה בתהליך הכנת הבירה על כל שלביו, החל בהשריה ועד הבקבוק החתום.
אמיר ובאסל מסבירים בסבלנות ובחום על תהליך הייצור ועל חומרי הגלם, על ייצור הבירה בעולם, על ההצלחות וגם על הכישלונות בדרך, ועל החזון שלהם להביא מבקרים לנצרת בעזרת הבירה המקומית.
בסיום הסיור כל אחד מקבל טעימה מהבירה לפי טעמו האישי: חיטה אמריקאית או בראון אייל.
אפשר ומומלץ לשבת לשתות בירה במרפסת מול הנוף הגלילי עוצר הנשימה, גם אם לא משתתפים בסיור.
משך סיור:
כשעה
- המקום ייפתח בקרוב גם בימי שישי.