על קצה המזלג:
אם חשקה נפשכם בסעודת דגים, לכו אל גאזי, מלך הדגים של נצרת. גאזי הוא בן הדור השלישי בעסקי הדגים במשפחתו. לפני 20 שנה פתח את המסעדה הצמודה לחנות הדגים שלו. מסעדה קטנה ומשובחת.
גולת הכותרת של המקום היא מנת פיתה עם שרימפס, קלמארי, חומוס וסלטים. כמו כן יש אפשרות להזמין מנה של אכול כפי יכולתך, הכל במחירים נוחים להפליא. גאזי שומר על מחיר הוגן ומנות ענקיות, ועומד על כך שאפשר יהיה לאכול דגים מבלי לפשוט את הרגל.
בכניסה למסעדה מוצג שולחן עם שפע טרי של דגי הבית. המקום מעוצב בפשטות, הדגש פה הוא על האוכל. “אנשים מגיעים במיוחד מתל אביב בשביל לאכול את הדגים שלי”, מספר גאזי. כל הדגים הם מתוצרת ישראלית – מטבריה, חיפה, עכו וקיבוצי הסביבה.
המסעדה נמצאת סמוך לכיכר מעיין מרים, מומלץ להחנות באחד החניונים המוסדרים.
בתפריט:
אכול כפי יכולתך, 5 סוגי דגים, ביניהם לברק, דניס וברבוניה. השולטת בכיפה: מנה של פיתה עם שרימפס וקלמארי, חומוס, סלטים ועוד הפתעות.